Kontakt - Croatiago.com

O nama 

Croatiago.com je osnovan u Siječnju 2016. godine, sa sjedištem u Sarajevu. Domena Croatiago.com predstavlja veoma popularno, atraktivno i pozitivno ime koje poziva na akciju turističkog putovanja ili organiziranja priprema za odmor te pretragu smještaja. Croatiago.com u slobodnom prevodu možemo prevesti kao „Hrvatska idemo“, „Idemo u Hrvatsku“ ili „Croatia Go“. Portal i svi sadržaji na web stranici su specijalizirani i orijentirani ekskluzivno i isključivo za promociju turizma Republike Hrvatske.

Croatiago.com je turistički internet web portal koji je orijentiran prema dvjema stranama, sa jedne strane vlasnicima ili menadžerima te s druge strane gostima ili turistima. Prema tome Croatiago.com je specijaliziran za kvalitetno oglašavanje i promociju turističkog smještaja i jednako kvalitetnu pretragu smještaja. Vlasnici imaju mogućnost oglasiti svoje smještajne kapacitete, a posjetioci koji putuju mogu pronaći i rezervirati željeni apartman bez agencijskih provizija i naknada u direktnom kontaktu s vlasnicima.

Misija portala Croatiago.com je reklama web domene Croatiago.com, promocija turističkih regija i gradova Republike Hrvatske te svih oglašenih smještaja na portalu širom regiona, zemalja Europske unije, ali i ostatka svijeta sa naglaskom na sljedeće zemlje: Bosna i Hercegovina (FBiH i RS), Slovenija, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Hrvatska, Njemačka, Austrija, Češka, Poljska, Slovačka, Mađarska, Bugarska, Švedska, Rusija, Italija itd. Cilj portala je ostvarivanje što većeg broja rezervacija za oglašene kapacitete ostvarenih putem kontakt formulara za upit na način ciljane reklame prema potencijalnim gostima.

Portal je preveden na 15 jezika te svaki odabrani je usmjeren na samo jednu domenu Croatiago.com koja predstavlja sinonim i ekskluzivu ovog portala. Croatiago.com je isključivo komercijalnog karaktera jer su ulaganja u reklamu, marketing i razvoj stalna i s tendencijom stalnog rasta. Croatiago.com u prvi plan stavlja privatni smještaj i privatne iznajmljivače apartmana, ali i hotelski i drugi smještaj. Reklama smještaja je usmjerena ka porodicama koje putuju u potrazi za smještajem za odmor, mladima u potrazi za zabavu, prenoćišta, ljetovanja, zimovanja, parovima, te poslovnim ljudima u potrazi za apartmanom ili sobom.

Svi portali su dizajnirani u vrhunskim tehnologijama i prilagodljivi za sve uređaje bilo da se radi o desktop računarima, laptopima, tabletima, smartphonima ili lcd tv.

Bilo da ste u potrazi za apartmanom na noć ili na tjedan odnosno kuće za odmor na duži period, Croatiago.com povezuje vlasnike apartmana i turiste u potrazi za smještajem po prihvatljivim cijenama u direktnom kontaktu bez provizije. Moderna i kvalitetna usluga u rastućoj zajednici, Croatiago.com predstavlja najjednostavniji način da ljudi ostvare dodatnu zaradu iznajmljivanjem neiskorištenog vlastitog prostora ili da vlasnici popune svoje smještajne kapacitete rezervacijama te predstave ih velikom broju posjetioca koji će na jednostavan način pronaći sve informacije te dogovoriti detalje i rezervirati apartman.

 

Dobrodošli na Croatiago.com!

Kontakt formular